D. 1. oktober udgiver elektro/pop kvartetten Android Orchestra deres debutalbum, som er spækket med hits, som med garanti vil få dig i godt humør – også selv om sommeren igen i år lader vente på sig.
Albummet, som har fået titlen ‘Are We Looking At The Same Stars’ er ikke blot et pop-album med sange om kærlighed, fester og hvad man ellers kunne forestille sig. Bandet har en masse på hjertet og ønsker bl.a. at vi mennesker en dag, kan blive bragt tættere sammen og opnå et større fællesskab.
Android Orchestra har allerede lavet flere forskellige kreative tiltag og via deres kommende hjemmeside, vil fans ikke blot kunne følge med i, hvad der sker i bandet men endda være med til at bestemme, hvordan deres næste sang skal lyde, være med i deres video, komme med idéer til, hvordan de som band kan udvikle sig og meget mere.

I vinters opfandt bandet bl.a. konceptet med ‘The Real YouTube Player’, som bragte et smil frem på alle de forbipasserendes læber og likes’ne på den rigtige YouTube spredte sig som ringe i vandet. Også på Trailerpark Festival 2012 var bandet blevet hyret til at optræde med deres ‘Real YouTube Player’ – til stor fornøjelse for de fremmødte iblandt publikum.
Du kan selv se den sjove og originale video fra strøget HER.

 

Perhentian Buzz musikvideo:


Download pressemeddelelse og fotos her