BOSTEEN+HOLST er et forholdsvis nyt musikprojekt, som består af Bo Steen Mikkelsen og Jeppe Holst. Deres debutalbum, som er finansieret via crowdfunding og som har fået titlen  “Echo Lane”, udkommer mandag d. 17. marts 2014.

Det er svært blot at sætte én bestemt genre på albummets sange idet duo’en er inspireret af mange forskellige genrer, som har fyldt mere eller mindre i deres musikalske virke. Duo’en har, udfra egne ord, eksperimenteret sig frem til sin helt egen genre, med referencer fra bl.a. Country, Americana, Bossa, Jazz samt helt klassisk singer/songwriter tradition. Jeppe og Bo har, med dette album, haft et ønske om, at lave filmiske sange, som fortæller gode historier ud fra både tekst og musik. Dette er lykkedes ret så godt og resultatet er blevet en række afvekslede sange, som har dét tilfælles, at de både er stærke melodier samt flotte lydlandskaber.
Med sig på albummet har duoen fået hjælp fra en masse forskellige og dygtige musikere.  Bl.a. har Casper Hegstrup (tidligere trommeslager i CODY) indspillet alle trommer på albummet og Leif Bruun (CODY, Rasmus Walter, Grand Avenue m.fl.) har ligeledes indspillet ukulele samt pedalsteel på en del af numrene.  Desuden har duo’en også fået hjælp fra Mads Hedegaard (percussionist fra Konservatoriet) samt hjælp fra Nikolai Kornerup  (Shanghai, Rimski Bronson m.fl.).

Første single fra albummet er sangen “Antidote, som ligger i rotation på P4, hvor den bliver spillet næsten dagligt. Du kan høre sangen samt den dertilhørende musikvideo her:

Anmeldelser af BOSTEEN+HOLST debutalbum “Echo Lane”:

Poltiken: 3/6***  “….Bo Steen Mikkelsen og Jeppe Holst er mest af alt traditionalister. De dyrker den håndspillede varme i lyden af en gnedet guitarstreng, lange klagende pedalsteeltoner og folkvibrationerne fra trækharmonika på deres fine samling af alternative countrysange.” – Simon Lund, Politiken

Lydtapet.net: 4/6**** “Bo Steen Mikkelsen demonstrerer en overbevisende vokal, der på én og samme tid er blid og kraftfuld, og som fungerer særligt godt i sammenhæng med Jeppe Holsts underlægning af velspillet guitar, som er gennemgående på albummet.” – Anne Phillipsen, Lydtapet

GFRock: 3/6*** “Jeg har ikke noget at udsætte på Bosteen + Holst’s musikalske kunnen. Det er godt musikalsk håndværk og hele vejen igennem meget velspillet og behageligt at lytte til. Lyt bare til de melankolske ‘Cold And Lonely’ og ‘Don’t Look Down’ eller den relativt dynamiske ‘Kids’, eller “uh-uuh” koret mod slutningen af ‘Shake This Tree’.”
Jonas Strandholdt Bach, GFRock

Capac
: “Echo Lane er avanceret singer-songwriter-kunst eller om man vil sofistikeret pop for voksne ører. Singleudspillet “Antidote” er allerede røget i rotation på DRs P4. Og det skulle undre mig, om  ikke andre af pladens sange kunne følge den. Hermed anbefalet.”  – Capac

DR P4: Første single “Antidote” ligger i rotation på P4 og bliver spillet ca. hver 2. dag.

Bands Of Tomorrow: omtale af deres kommende debutalbum