Garish (Østrig)

Oplev Garish live til dette års SPOT festival – lørdag d. 5. maj 2012, kl. 15.30 @ Kedlen, Århus
Du kan smuglytte til deres musik via følgende link: http://www.garish.at/

I Østrig har Garish allerede skabt sig et stort navn for sig selv, med de ekstraordinære melodiske opbygninger samt et tekstunivers, som lytteren kan fordybe sig i. Garish tager definationen af pop til det yderste og har allerede opnået stor succes på den lokale musikscene.

Siden bandets dannelse i start 90’erne har Garish skabt sig et bredt, men intenst repertoire som de, i 2010, toppede med albummet ‘Wenn dir das meine Leibe night beweist’.  Det ærlige og jordnære album byder på et instrumental portefølje, som strækker sig lige fra harmonika til mandolin – alt dette var noget, der vagte rigtig stor begestring hos både det østrigske publikum såvel som anmeldere.

Live er bandet helt fænomenale og kunne sagtens lede tankerne hen på danske Choir Of Young Believers med deres storslået lyd, drømmende melodier samt store brug af mange forskellige instrumenter. Selvom teksterne bliver sunget på tysk så taler deres musik så meget for sig selv, at det selvsagt er én af grundene til, at det alligevel har lykkedes dem at slå igennem de sproglige barriere og få æren af, at blive inviteret til at skulle spille på dette års SPOT festival.

Vi håber også, at de med deres koncert på SPOT, vil kunne bryde barrieren til det danske publikum og bevise, hvorfor de er blevet et stort navn i Østrig.