For knapt et år siden udgav danske Jørck deres debut album, som modtog et hav af flotte anmeldelser fra diverse anmeldere og ikke mindst omtaler i prominente magasiner som Eurowoman og Costume. Det satte pludselig fut i Jørcks karriere og det sidste års tid har forsanger, Trine Jørck og hendes medkompagnoner, Torben Guldager og Jens Rahbek Johansen turneret Danmark tyndt – både som band samt som duo – hvor de bl.a. har varmet op for The Blue Van, været særligt inviteret til at spille til Steffens Westmark’s releasefest og ikke mindst har man kunne læse om Jørck i flere af de helt store modemagasiner samt blogs – for Trine Jørck er ikke blot en dygtig sanger og sangskriver men hun er også gået hen og blevet noget af et modefænomen.

Mandag d. 29. september 2013 udkommer Jørck med deres næste udgivelse, som denne gang består af en utrolig smuk EP, som har fået den meget sigende titel “Dancing On Gold“.
Jørck tager efterfølgende på en mindre DK turné, hvor de igen skal spille support for The Blue Van og både ligger vejen forbi København, Odense og Aalborg.

DOWNLOAD PRESSEMEDDELELSE, BILLEDER SAMT LYRICS HER

 

Anmeldelser og artikler fra “Dancing On Gold”

EP anmeldelser:

Capac – http://www.capac.dk/wordpress/?p=16474

Soundofaarhus –  3/5 stjerner http://soundofaarhus.com/review-jorck-dancing-gold-dk/

Lydtapet – 3/6 stjerner http://www.lydtapet.net/2013/09/anmeldelse-jorck-dancing-on-gold/

Omtaler:

Omtale + billedserie af Trine Jørck i Stalker Magazine – http://stalker.smagazine.com/blog/2013/09/25/dancing-on-gold/

Artikel om Jørck i det islandske magasin “Reykjavik Boulevard” – http://www.reykjavikboulevard.com/jorck-concept-ep/

Jørck spillede support for Ed Kowalczyk i Store Vega, København –  http://vega.dk/arrangementer/ed-kowalczyk-11064.html

Omtale fra Gaffa – http://gaffa.dk/nyhed/76729

Belvedere vodka release – Jørck var udvalgt til at præsentere en hel speciel og selvdesignet drink med titlen “Dancing On Gold” – http://blog.delancefashion.com/belvedere-sessions/

Belvedere vodka session – billedereportage – http://theinsider.looklab.dk/fun/belvedere-sessions/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=belvedere-sessions

Koncertanmeldelser:

Anmeldelse fra Jørck og The Blue Van koncert – http://sommerglaede.dk/2013/10/07/akustisk-koncert-med-the-blue-van-og-jorck/

Anmeldelse fra Jørck og The Blue Van koncert – http://www.huset-kbh.dk/the-blue-van-praesenterede-akustiske-versioner-af-deres-sange-i-musikcafeen/

Anmeldelse fra Jørck og Rowbird koncert – http://rotation.dk/rowbird-jorck-huset-aalborg/

 

 

 

 

 


Trine Jørck er det nyeste skud på stammen af danske sangerinder, som virkelig formår at bevise sit talent samt vise, at hun har noget på hjerte. Hvad hun endnu mangler af erfaring, gør hun til gengæld op for i nerve, passion og uskyldsren naivitet på hendes kommende debut-album ‘Sustainable Dream’.

I 2010 rev Trine Jørck et halvt år ud af kalenderen og tog til USA for at dygtiggøre sig som sangskriver. Her mødte hun en række amerikanske sangskrivere, som viste stor interesse for hendes musik og resulterede i, at Trine Jørck fik mulighed for, at spille på flere forskellige caféer og barer rundt omkring i det store land.
Med en stor portion positiv response i bagagen drog hun tilbage til Danmark, hvor hun nu for alvor havde fået blod på tanden til at skrive sine egne sange.

I selskab med den erfarne musiker, Torben Guldager, som før har slået sine folder i bands som bl.a. Wrong Side of Vegas, Lisa Vegas og Sophie Woods, formåede de to musikere at skabe et helt specielt og drømmende univers, som på én gang, både kan beskrives som følsomt, skrøbeligt, råt og støvet.

Glæd jer til oktober, for der udkommer Trine Jørcks debut-album, som byder på et kontrastfyldt, drømmende og ikke mindst stemningsfuldt musikalsk univers.

Download pressemeddelelse, fotos og cover her

Fredag d. 15. marts var Jørck inde og spille DR2 Morgensangen – en sang Jørck havde skrevet helt specielt til DR2 Morgennyhederne.
I denne anledning havde Jørck valgt at fremføre et eksistentialistisk nummer, der tog udgangspunkt i fejringen af 200-året for Søren Kierkegaards fødsel.
Sangen kan ses og høres her:

Anmeldelser og omtaler af “Sustainable Dream”:

Gaffa – 4/6 stjerner: http://gaffa.dk/anmeldelse/66927

Fyens Stiftstidende – 4/6 stjerner:  “De 10 velproducerede kompositioner er rige på nerve, og man fornemmer passionen, som er lagt i hver enkelt sang. Udtrykket er melankolsk, men dynamikken er stor, og Jørck bevæger sig problemfrit fra det skrøbelige, klaverbårne i eksempelvis åbningsnummeret ”Still Wanting More” til regulære rockudladninger i ”Tool for You”, hvis uskønne og massive guitarriff er som trukket ud af en Tom Waits-plade.”

Eurowoman – 5/6 stjerner

Capac: http://www.capac.dk/wordpress/?p=15165

Bands of Tomorrow – 3/5 stjerner: http://bandsoftomorrow.com/review/jorck-sustainable-dream

Capac – anbefaler Jørck som et af årets bedste albums: http://www.capac.dk/wordpress/?p=15175

Lydtapet – 3/6 stjerner – http://www.lydtapet.net/

Undertoner – 3½/6 – http://www.undertoner.dk/2012/12/jorck-sustainable-dream/

Artikel i Bjerringbro avis med titlen: ”Ungt håb fra Bjerringbro kommer til Paletten”

Anmeldelse i Costume

Rockfreaks – 8/10 stjerner http://www.rockfreaks.net/albums/5993

Radioplay:

Radio ballerup: har add’et ‘All This Beauty’ i uge 49 + 50 i B rotation. Dvs. 7 plays om ugen.

Jørck var i DR2 Morgen d. 15. marts 2013 for at synge denne uges Morgensang. Se videoen hertil længere oppe på siden.

Modeartikel i Costume – http://costume.dk/article/172016-fa-denim-stilen/gallery/772714

Modeartikel/interview i Costume – http://costume.dk/article/171593-jorck—tingene-skal-gerne-ga-hand-i-hand

Jørck i Bazar –