Ønskeøen er et nyt “superband” bestående af medlemmer fra bl.a. CODY, The Rumour Said Fire, Sleep Party People og From Sarah. Ønskeøen er ikke et traditionelt band, som arbejder på traditionel vis, som de fleste andre band – tværtimod. Hele konceptet bag projektet er, at de hver eneste måned, resten af 2014, udgiver en ny single med dertilhørende video. Hvad der ellers skal ske, er endnu uvist. Hvad der dog er vished omkring er, at bandet er 100% seriøse omkring projektet og intentionen bag det. Om projektet udtaler bandet:

I Ønskeøen spiller vi sommer-shoegaze i krydsfeltet mellem The Thrills og My Bloody Valentine(!). Vores guitarist, Kaspar (Kaae, red.), sagde det meget godt, sidst vi øvede – “jeg gider ikke, at det skal være så forudsigeligt og trist og rigtigt og indie; det her skal lyde som noget, man kan spise is til.” Så det er vores udgangspunkt for arrangementerne, selvom sangene for sig godt kan være lidt nordiske i stemningen.
 
Vi planlægger at lægge en videoakkompagneret single ud om måneden i resten af 2014, og vi ved faktisk ikke meget mere, for alle sangene er ikke optaget endnu. Kun ved vi, at ovenstående formel danner rammerne, og Brian (Batz, red.) mixer numrene i takt med, at de indspilles. Vi er meget seriøse omkring projektet og glæder os helt vildt til at se det folde sig ud over de næste par måneder og år. /David (Fjelstrup, red.)
Ønskeøen spiller deres første koncert nogensinde på årets Musik I Lejet d. 18/7. Om koncerten udtaler forsanger David Fjelstrup: Det bliver spændende. Undtagen Christian har vi jo stået på samme scene sammen mange gange før, men aldrig i denne her opsætning, hvor Brian spiller guitar, og jeg synger. Vi aner ikke, hvad der sker, eller hvordan vi reagerer. Eller lyder, for vi har slet ikke øvet endnu. Kort sagt – vi er spændte!”Det bliver ligeledes den eneste koncert, bandet giver, da der indtil videre fokuseres på indspilninger og det temmeligt ambitiøse mål om en singleudgivelse hver måned resten af ’14.

 

Indtil videre har bandet udgivet to singler samt dertilhørende videoer.

Den første single udkom i april og havde titlen Baby Cigarettes: Videoen hertil er filmet og produceret af Stella Malfilâtre. Såvel danske som udenlandske medier fik hurtigt øjnene op for det nye band og deres første single og skrev alle om Ønskeøen. Baby Cigarettes:

I slutning af maj, udkom 2. single fra Ønskeøen, “Sleeping Is Free”. Denne gang var det den dygtige musiker, musikproducer og nu også filmproducer, Brian Batz (Sleep Party People, Scarlet Chives m.fl.), som stod for at lave musikvideoen til den kommende single.

Sleeping Is Free:

Tredje single udkommer d. 27. juni og bliver singlen “Bricks of Time”.Følg med her på siden for, at blive opdateret omkring de nye singler, som løbende, og hver måned, vil blive uploadet herinde.