PromoLab er et promoveringsfirma med ti års erfaring med promoveringsopgaver, der hjælper både danske og udenlandske bands og artister med at få omtale og opmærksomhed på det danske marked i forbindelse med en EP, album eller single-udgivelse, radiopluggin, turné, koncert, festivaler, events, mfl.

PromoLab holder tæt kontakt med de forskellige danske medier – alt lige fra de landsdækkende aviser, lokalaviser, magasiner, tv, radiostationer (inkl. lokalradioerne), sociale medier, online-medier, blogs mm.

Kira Juul har igennem sit store netværk og kendskab til branchen ydet en fremragende pr-indsats for From Sarah. Hendes indsats har betydet, at vi har fået eksponering i medier, der ellers ikke ville have samlet op på os.
– David Fjelstrup, From Sarah

Lab står selvfølgelig for laboratorie og PromoLab ønsker at skabe god kemi. Her bliver der lagt passion og personligt engagement i alle opgaver. Dette sker ud fra ti års erfaringer indenfor musikbranchen, som A&R på pladeselskab og promotionmanager samt løbende arbejde som creative sync manager. Et bredt kendskab til branchen sikrer, at PromoLab kan hjælpe kunstnerne på rette vej.

Jeg har haft glæden at arbejde sammen med Kira Juul i forbindelse med CODY de sidste 4 år. Hun er alle tiders at have omkring sig, både hjemme og på tour. Udadvendt, god til at snakke med alle slags mennesker, arbejdsom og omhyggelig.’

Line Felding, CODY

Hos PromoLab er der er ingen faste priser, da promotionarbejdet tager udgangspunkt i et individuelt forløb fra kunstner til kunstner og det er en unik opgave at skræddersy en plan/pakke, som passer præcis til den enkelte kunstner.

“Jeg har været rigtig glad for at arbejde sammen med Kira. Udover at være et skønt menneske at være sammen med, kan man mærke at hun oprigtigt brænder for det hun laver, og er utrolig engageret i dig som kunstner. Jeg kan på det varmeste anbefale Kira Juul og Promolab“.

– Jørck

 

Kontakt PromoLab og lad os tage en god snak om dit eller jeres projekt.

Udover promotion, arbejder PromoLab nu også med placering af musik i diverse film, dokumentarer, reklamer, spil m.fl. Dette kan du læse mere om, under fanen “Placering af Musik”.