Kunne du tænke dig at få din musik med i en spillefilm, tv-serie eller reklame?

Udover almindelig promotionopgaver, kan PromoLab nu også tilbyde jer musikere at få jeres musikværker med i kommende film, tv-serier, reklamer m.m., eftersom at vi nu også arbejder med placering af musik.

PromoLab har efterhånden nogle års erfaring med placering af musik i diverse danske samt udenlandske spillefilm og har dermed også skabt et rimeligt stort og bredt katolog af samarbejdspartnere indenfor både film -og reklamebranchen, som vi sender jeres musik ud til, så snart der er indgået aftale herom.

Selvom I hverken har eller ønsker en almindelig promoverings aftale med PromoLab, tilbyder vi selvfølgelig stadig at hjælpe dig/jer i forbindelse med sync af jeres musik.
Så går du rundt med en drøm om, at få noget af din musik med i én af de kommende danske/udenlandske spillefilm, serier eller lignende, så kan PromoLab tilbyde at hjælpe med dette.

Du kan ALTID være sikker på, at jeres musik aldrig vil blive brugt i hverken spillefilm eller reklamer uden jeres tilladelse, da dette altid vil blive clearet med både PromoLab men først og fremmest med ophavsmanden til musikken, som også vil skulle underskrive en kontrakt på enhver aftale om placering af musikken, INDEN den vil kunne bruges nogen som helst steder.

Kontakt Kira Juul på kira@promolab.dk for mere infomation om sync-kontrakten og placering af jeres musik og hvad jeg kan tilbyde jer, samt hvis du/I kunne have interesse i at indgå en sync-aftale med PromoLab.

Jeg ser frem til at høre fra jer samt at gøre mit bedste, for at hjælpe jer med at få musikken ud til omverdenen på en anderledes måde samtidig med, at I vil kunne tjene lidt ekstra penge på det.

Hvem ved, måske netop jeres musik bliver udvalgt til den næste store reklame -eller spillefilm?