Maskinvåd er tilbage og ude med ny single

Mandag d. 24. november 2014

Det er med megen glæde at PromoLab nu kan offentliggøre vores kommende samarbejde med det dansksproget rockband, Maskinvåd. PromoLab har tidligere haft glæden af at arbejde sammen med Maskinvåd i forbindelse med bl.a. deres koncert på Spot Festival og nu har vi så den store glæde af, at kunne hjælpe dem godt på vej, i forbindelse med deres kommende album.

Maskinvåd er nemlig pt. i gang med at ligge aller sidste hånd på deres kommende plade, som forventes udgivet i starten af marts 2015.
Allerede nu kan du få en lækker forsmag på, hvad der er i vente på det kommende album, idet Maskinvåd udgiver deres første single “Sulten og Syg” med dertilhørende musikvideo, i dag, mandag d. 24. november.

P6 Beat har, som nogen af de første, hørt singlen og været så utrolig søde at add’e den på deres playliste. Så fra denne uge af, skulle der gerne være gode muligheder for også at høre “Sulten og Syg” i din radio.
I aften har du endda mulighed for at opleve “Sulten og Syg” iblandt mange andre numre fremført live af Maskinvåd som, i aftenens anledning, spiller som duo. Dette sker i Timotheus Kirken i Valby kl. 19.30.

Husk også at følge med i, hvad der sker hos Maskinvåd via deres Facebook side, hvor bandet løbende poster nyheder.

 

Comments are closed.